Пили воду з калюж: полонений окупант родом з Москви поскаржився на реалії війни та втрати військ Путіна

Читать на русском

Пили воду з калюж: полонений окупант родом з Москви поскаржився на реалії війни та втрати військ Путіна

Пили воду з калюж: полонений окупант родом з Москви поскаржився на реалії війни та втрати військ Путіна

Полонений російський солдат поскаржився на те, як потрапив на першу лінію фронту та днями сидів у бліндажі без їжі та води. Також росіянин розповів про так званих "спеців" російської армії, які повтікали з поля бою після першого же невдалого штурму українських позицій.

Відео із загарбником оприлюднили у "Telegram"-овому каналі Державної прикордонної служби. На якому саме напрямку ЗСУ взяли в полон окупанта, не уточнюється.

Полонений, на ім’я Біляков Едуард Михайлович, 1978 року народження, родом із Москви, раніше працював монтажником трубопроводів в держустанові. На службу був призваний 8 квітня 2023 року. Розповідає, що як тільки з’явився до військкомату то одразу й забрали. Служив загарбник у 272 мотострілецькому полку.

Розповідає що проходив навчання на БМП-3, однак, за його словами, від "військових навчань", там була лише назва. Певний час його підрозділ стояв у Білорусі, потім їх відправили в Луганську область.

Полонений розповідає, що на передовій пробув трохи більше ніж тиждень, до того як потрапив у полон. Останні чотири дні не вилазив із бліндажа, просидів на позиції без їжі та води.

"Я воду з калюжі пив, їжі не було. Тільки те, що з собою були галети, і це все", – каже окупант.

Розповідає, що за добу до того, як він потрапив у полон, на позицію зайшли так звані "спєци" армії РФ, які мали штурмувати українські позиції. Однак ті зазнали невдачі і в той же день втекли.

"На точці лишився я один, тому що я сказав, що не зможу втекти", – розповів полонений.

Також він додав, що на позиціях окупантів в цій ділянці фронту дуже багато втрат.

"Двохсотих дуже багато лежить, я навіть не рахував, там через кожні 20 метрів", – говорить росіянин.

Пили воду з калюж: полонений окупант родом з Москви поскаржився на реалії війни і втрати військ Путіна. Відео queiueiquridrzant