Серед представників російсько-окупаційних військ посилюються прояви опору та непокори командирам, - ЦНС

Читать на русском

Серед представників російсько-окупаційних військ посилюються прояви опору та непокори командирам, — ЦНС

Серед представників російсько-окупаційних військ посилюються прояви опору та непокори командирам , — ЦНС

На окупованих територіях Донецької області спостерігається деморалізація серед особового складу російсько-окупаційних військ.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

"Впродовж минулого місяця в рядах РОВ значно знизилися показники наступальних спроможностей через великі втрати серед особового складу та техніки противника. Особливо критично у ворога в Бахмутському районі поблизу населеного пункту Часів Яр. Такі дії призводять до зниження морально-психологічного стану, в результаті чого виникають прояви непокори молодшої ланки до своїх командирів тактичного рівня", — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, окрім численних втрат противника, на зазначеному напрямку існує низка інших чинників, які негативно впливають на окупаційні війська.

"Зокрема, серед них: низька підготовка РОВ до наступу; низький рівень укомплектованості навченим особовим складом та новими зразками озброєння; відсутність можливості піти у відпустку; відсутність ротацій; байдуже ставлення командирів до свого особового складу; активне та ефективне застосування Силами оборони України дронів-камікадзе та іншого західного озброєння", — додали в Центрі нацспротиву.