Хто такий Андрій Рибак, який дискредитував Збройні сили в номері «Кварталу 95»

Читать на русском

Хто такий Андрій Рибак, який дискредитував Збройні сили в номері «Кварталу 95»

Хто такий Андрій Рибак, який дискредитував Збройні сили в номері «Кварталу 95»

Популярний український комік і ведучий Андрій Рибак, який брав участь у першому сезоні шоу "Холостячка", знявся в скетчі "Кварталу 95" та оскандалився на всю країну.

Його гумористичний образ колишнього начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича, який у військовій формі цілується, обіймається та гладить акторок студії, обурив суспільство, але артист вперто не коментує скандал.

Дружина шоумена Аліна востаннє показувала його в своєму профілі в розпал обговорення номеру в Мережі.

"Ліга сміху", "Розсміши коміка", КВК

Зі своїм карʼєрним напрямком Рибак визначився ще в дитинстві, коли навчався в рідному Житомирі. Як він описував у одній з анкет, у школі артист "обрав собі шлях зірки". Він брав участь у КВК, писав власні жарти, а пізніше засвітився на ТБ.

Гуморист неодноразово був переможцем шоу "Розсміши коміка" та грав у "Лізі сміху", де був автором і актором команди "Відпочиваємо разом" з міста Хмельницький. Рибак також брав участь у проєктах "Країна У" та "Ігри приколів".

Родом із Житомира, знімався в  queiueiqutirkant

"Холостячка"

Коли в Україні стартувало романтичне шоу з Ксенією Мішиною в головній ролі, ведучий спробував здобути славу ще й там. Він був фаворитом акторки, але не розтопив її серце. Під час сьомого випуску спалахнув скандал із Рибаком. Він зізнався, що спілкувався з колишньою дівчиною на ім’я Аліна, будучи вже на проєкті.

Родом із Житомира, знімався в

У восьмому випуску шоу Андрій розповів головній героїні, що хоче зустрітися із колишньою після шоу. Не довго думаючи, актриса вигнала коміка із проєкту, а під час випуску програми "Холостячка. Життя після проєкту" Рибак заявив, що відновив стосунки з Аліною.

Андрій Рибак

За роки роботи на телешоу та ведення приватних заходів артист напрацював собі впізнаваність. Зараз він дає стендап-шоу, співпрацює із зірками, пише власні скетчі з дружиною, знімається для телебачення та реагує на популярні шоу. Подекуди в його блозі можна знайти звіт про допомогу військовим.

Родом із Житомира, знімався в

До речі, батько Рибака, який у військовій формі на сцені мацав акторок, жартуючи про "спеціальний шифр", служить у ЗСУ.

Родом із Житомира, знімався в