Анастасія Приходько повідомила про проблеми зі здоров’ям: "Мамі сказали притримати коней"

Читать на русском

Анастасія Приходько повідомила про проблеми зі здоров’ям:

Анастасія Приходько повідомила про проблеми зі здоров’ям: "Мамі сказали притримати коней"

Анастасія Приходько зізналася, що через щільний графік та ненормовану роботу у неї почалися проблеми зі здоров’ям.

37-річна співачка Анастасія Приходько, яка активно гастролює Україною, повідомила, що у неї через перевтому почалися проблеми зі здоров’ям. Подробицями свого самопочуття вона поділилася в інстаграмі.

Приходько оприлюднила о 01:00 ночі фото з ліжка, на якому видно лікаря, який робить їй кардіограму. Під фото співачка пояснила, що почала погано почуватися, тому довелося викликати швидку.

Анастасія Приходько про самопочуття dqdiqhiqdkidedant

Анастасія Приходько про самопочуття

Усе через те, що за останній рік вона дала понад 80 концертів, вісім із яких за останній тиждень. Співачка зазначила, що одного дня вона виступила на двох концертах і плюс до всього поїхала на зйомки кліпу.

Як зазначила Приходько, до щільного графіку також додалися побутові проблеми, бізнес, скандали та багато інших чинників. Як наслідок, у Анастасії Приходько почалися проблеми із серцем і тиском. Співачка зазначила, що змушена взяти відпустку та дати себе відпочити.

"Мамі сказали лежати... і відпочивати... І притримати коней. Я йду у відпустку! Все! У мене величезна перевтома, серце та тиск", — написала співачка.