100 днів біля керма: в.о. Білої Церкви Вовкотруб скликає першу пресконференцію

100 днів біля керма: в.о. Білої Церкви Вовкотруб скликає першу пресконференцію

Завтра, 3 травня, секретар Білоцерківської міськради, в.о. мера Білої Церкви Володимир Вовкотруб проводить першу прес-конференцію: час та місце пресслужба повідомить журналістам індивідуально з міркувань безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як відомо, 19 грудня 2023 Володимир Вовкотруб став секретарем Білоцерківської міської ради після звільнення з посади секретаря БМР Дмитра Киришуна. Щодо його попередника, то нагадаємо, що колишній секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, відомий у місцевих колах як "Діма-Звєзда", неодноразово потрапляв у поле зору ЗМІ, адже інформаційний простір не забуває шлейфи скандального минулого. А щодо Киришуна справді є що згадати. Допоміг Киришуну отримати омріяну посаду державний зрадник Дубінський.

Одіозному білоцерківському політику-"тітушці", який представляв президентську партію "Слуга народу", Дмитру "Звєзді" Киришуну, закидають також, що він доклав руку до фактично знищення обороноздатності Білої Церкви під час повномасштабного вторгнення росії.

30 листопаді 2023 року на сесії Білоцерківської міської ради депутати проголосували за звільнення з посади секретаря БМР Дмитра Киришуна. Деякі депутати висловились, що для звільнення Киришуна були вагомі причини, і рішення назрівало вже давно. Мер Дикий звернувся до Міністра оборони Умєрова для залишення Киришуна на посаді секретаря міськради, однак позитивного результату для Киришуна це не мало. Секретарем було обрано Володимира Вовкотруба.

На початку квітня 2024 року мер Білої Церкви Геннадій Дикий заявив, що вступає до лав ЗСУ. В чистоті його намірів примусила засумніватися та обставина, що проти мера було відкрито кримінальне провадження, у суді справа Дикого наближалася до логічного завершення. Невдовзі Вищий антикорупційний суд мав би винести вирок. А, як відомо, закон передбачає призупинення кримінального процесу у випадку мобілізації. Наразі Геннадій Дикий вирушив на місце служби на Донецькому напрямку, а обов’язки мера у Білій Церкві виконує Володимир Вовкотруб.

Нагадаймо, що Білоцерківська громада, за ініціативи в.о. мера Білої Церкви Володимира Вовкотруба, закупила і передала 2 203 «пташки».