Доля Зеленського "вирішена": прессекретар путіна заявив, що президент України нібито втрачає легітимність

Picture

дмитро пєсков/ Ілюстративне фото з відкритих джерел

Прессекретар російського диктатора володимира путіна дмитро пєсков заявив, що долю президента України Володимира Зеленського "вирішено", а в українських військових нібито наростає паніка.

Про це пєсков заявив в інтерв’ю програмі "Москва. Кремль. Путін", повідомляє "Києв24".

Пряма мова: "Мені здається, що доля Зеленського однозначно вирішена (участь Зеленского однозначно предрешена – рос.). І зовсім скоро настане момент, коли багато хто, зокрема в Україні, поставить під сумнів його легітимність. У будь-якому разі, навіть із юридичного погляду це доведеться зробити, і йому якось доведеться виправдовуватися. Але тут для нас головне – ми повинні продовжити спеціальну військову операцію (війну проти України – ред.), убезпечити себе і виконати ті завдання, які були поставлені спочатку".

Представник Кремля запевняє, що "з українського боку на фронтах наростає паніка", і це в нього нібито "інформація прямо з перших рук".

"Нам дуже важливо цю динаміку підтримати, не зупинятися", – сказав він.

Пєсков також заявив, що "та сторона", яку він схарактеризував як "колективний Захід плюс один", тестуватиме росію "на слабо".

"Нам головне це “слабо” не показати", – додав він.

Тим часом у Парламентській асамблеї Ради Європи не визнають легітимність президента рф володимира путіна. Вибори у росії, які відбулися у березні, у комітеті назвали "так званими". А замість "далекі від чесних і справедливих", назвали їх нечесні та несправедливі.

Зазначається, що Асамблея закликає країни-члени Ради Європи та країни-спостерігачі, зокрема США та Євросоюз, зупинити всі контакти з путінською владою, крім гуманітарних.

BAGNET нагадує, ЦВК "намалювала" путіну майже 100% голосів з тимчасово окупованих територій України. Так, в окупованій частині Донецької області за нього начебто проголосувало 95,23%, Луганській – 94,12%, Запорізькій – 92,95%, Херсонській – 88,12%.

Підготував: Сергій Дага