Інтерпол заблокував рішення щодо розшуку ексдепутата Грановського

Читать на русском Read in English

Інтерпол заблокував рішення щодо розшуку ексдепутата Грановського

Інтерпол заблокував рішення щодо розшуку ексдепутата Грановського

Інтерпол заблокував рішення щодо міжнародного розшуку екснародного депутата Олександра Грановського.

Про це повідомив прокурор САП під час засідання у справі щодо розгляду клопотання про надання дозволу на заочне розслідування стосовно Грановського.

Влітку 2023 року матеріали були спрямовані до департаменту міжнародного поліцейського співробітництва. В листопаді 2023 року матеріали були направлені в Центральний апарат Інтерполу для виставлення червоного оповіщення щодо Грановського. Проте, виставлення червоного оповіщення заблоковано через скарги сторони захисту, які перевіряє комісія з файлів Інтерполу. – Прокурор.

Також представник обвинувачення повідомив, що на підставі ухвали про заочний арешт Грановського, до декількох держав прокуратурою були направлені запити щодо його затримання й екстрадиції, однак ніяких відповідей від них поки немає.

Раніше суд відмовився дати дозвіл на заочний процес проти екснардепа Грановського.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін рішення першої інстанції про заочний арешт колишнього депутата Верховної Ради Олександра Грановського.

Грановський підозрюється в організації корупційної схеми на Одеському припортовому заводі. Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.

368.media