среда16 октября 2024
segodnya.org.ua

У Броварах чоловік вистрибнув із вікна 14-го поверху

12:17 21-08-2024
У Броварах чоловік вистрибнув із вікна 14-го поверху

Сьогодні, 21 серпня, у Броварах поліція відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства 34-річного чоловіка, який загинув, вистрибнувши з вікна 14-го поверху багатоповерхового будинку на вулиці Грушевського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуну-Бровари".

Ранок 21 серпня розпочався в Броварах із жахливої трагедії. О 04:16 до Броварського райуправління поліції надійшло повідомлення про агресивну поведінку чоловіка в одній із квартир на вулиці Грушевського, 9. Свідки, які проживають поруч із будинком та в самому будинку, розповідають, що перед трагедією чули гучні крики та лайку між чоловіком і жінкою. Після цього сталося те, чого ніхто не очікував – чоловік випав із вікна і загинув.

Правоохоронці, які прибули на місце події, попередньо встановили, що 34-річний місцевий житель, який проживав у цій багатоповерхівці, вчинив самогубство – вистрибнув із вікна 14-го поверху. На жаль, медики, які також прибули на виклик, були безсилі – чоловік отримав травми, несумісні з життям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Наразі поліцейські продовжують встановлювати всі обставини події.

Нагадаймо, що 15 серпня,о 13:14 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Лехнівка, вул. Озерна.