У Ворзелі запрацював Сімейний центр ментального благополуччя

У Ворзелі запрацював Сімейний центр ментального благополуччя

У Ворзелі офіційно запрацював Сімейний центр ментального благополуччя, де кожен може безплатно отримати комплексну психологічну, соціальну та юридичну допомогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Цей заклад заснований благодійним фондом Твоя опора та розташований по вулиці Ворзельська, 24. З березня установа працювала у тестовому режимі, а нині — повноцінно обслуговує відвідувачів.

Відкриття центру збіглося з 10-річчям діяльності фонду "Твоя опора" в Україні. За цей час організація надала підтримку тисячам сімей та представникам вразливих груп населення. Мав честь вручити нагороди донорам, які сприяли у створенні центру. До Ворзеля, зокрема, завітав співак MONATIK, голови міжнародних місій та великих приватних компаній,

— зазначив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Сімейний центр ментального благополуччя запрошує всіх, хто потребує допомоги. Кваліфіковані фахівці готові надати необхідну підтримку, що особливо важливо у нинішній складний для України час.

Нагадаймо, що у філії Ворзельської початкової школи Ворзельського ліцею №10 відкрили інклюзивно-ресурсну кімнату для дітей.