У Макарівській громаді відкрили оновлене укриття у дитсадку

У Макарівській громаді відкрили оновлене укриття у дитсадку

Сьогодні, 2 серпня, у Макарівському садочку "Веселка" в Калинівці відбулося відкриття оновленого укриття, яке відповідає сучасним стандартам безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Макарівської громади Вадима Токаря.

Завдяки підтримці міжнародних партнерів "Global Emergency Relief, Recovery@Reconstruction" (GER 3) старе приміщення перетворилося на сучасний, комфортний, а головне безпечний простір, де маленькі вихованці садочку зможуть не лише перебувати в безпеці, а й навчатися, гратися та розвиватися у складні часи.

Оновлене укриття — це результат спільних зусиль. Воно обладнане всім необхідним: від окремих санвузлів, системи опалення та ефективної вентиляції, а згодом — до яскравих меблів та ігрових зон, що надані ГО "Істок" у партнерстві з "Save the Children in Ukraine".

Дякую усім, хто долучився до такого важливого проекту! Ваша підтримка — це найкращий подарунок для наших дітей!

— написав Макарівський голова Вадим Токар.

Нагадаймо, що завдяки спільним зусиллям з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) та фінансової підтримки Європейського Союзу в Липівському ліцеї на Макарівщині завершено ремонт укриття.