Для приготування поживного перекусу не завжди потрібні електрика чи газ. Сендвіч-круасан з овочевою начинкою - це чудовий варіант для швидкого сніданку, перекусу на роботі або обіду в дорозі. Про це пише УНН, посилаючись на рекомендації щодо приготування від Євгена Клопотенка.
Інгредієнти та покроковий рецепт:
Інгредієнти
Вам знадобляться 2 круасани, 1 огірок, 1 помідор, 1 синя цибулина, 2 гілочки петрушки, 2 ст. л. густого білого йогурту, 4 листочки салату, 4 ч. л. гірчиці в зернах.
Приготування
- Розріжте круасани посередині, не доходячи до краю. Овочі вимийте та висушіть.
- У мисці змішайте йогурт з дрібно нарізаною петрушкою і намажте круасани зсередини.
- Наріжте огірок тонкими кружечками, помідор - скибочками, а цибулю - півкільцями.
- Викладіть листя салату всередину круасанів, зверху - огірок, помідор та цибулю. Додайте по 2 ч. л. гірчиці, посоліть за смаком.
Додаткові поради від шеф-кухаря
Для приготування овочевого круасана: обирайте свіжі круасани або випікайте їх самостійно, якщо є можливість. Використовуйте мариновану цибулю для більш насиченого смаку. Овочі можна змінювати на свій розсуд - додавайте солодкий перець, авокадо або замініть петрушку на кріп чи кінзу для різноманітності.
Смачного та легкого приготування!