Корейська компанія SsangYong готова долучитися до відбудови України,

корея

Корейська промислова компанія SsangYong, яка є експертом у будівництві, готова допомагати з проєктами відбудови в Україні.

Про це повідомляє Агентство відновлення за підсумками візиту делегації компанії.

Представники компанії в межах візиту до України зустрілися з командою Агентства відновлення та відвідали, зокрема, чотири об’єкти в Київській області, які відбудовує Агентство. Це житлові будинки в Бучі та Макарові.

У межах спільної роботи обговорили виклики та дефіцити, де компанія SsangYong може допомогти як експерт у будівництві, а також проєкти, до яких партнери з Кореї готові долучитися.

"Ми розпочали системну співпрацю з представниками найвідоміших корейських компаній, які готові допомагати нам експертизою та розглядати можливості фінансування проєктів відбудови. Це вагома підтримка для швидшого відновлення постраждалих регіонів", – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

Компанія SsangYong заснована в 1977 році. Виконала 135 проєктів у 20 країнах світу загальною вартістю $9 млрд. Серед них – проєкти відбудови після стихійних лих.

Раніше повідомлялося, що Державне агентство відновлення та розвитку розробило уніфіковані рекомендації для регіональних Служб відновлення, які мають спростити участь комерційних будівельних компаній у державних тендерах.

Автор: Галина Ялівець